Jegyinfo:

BÉRLET
2021|2022

A Radnóti Színház három bérlettel indítja az évadot.

A Radnóti+ és Tesla+ elnevezésű bérletek 4-4 előadásra érvényesíthetők az évad végéig; beválthatók a teljes, saját repertoár darabjainkra, köztük az új bemutatóinkra is. A bérletek személyesen és online is megvásárolhatók, viszont az egyes előadásokra való beváltása e-mailen vagy személyesen történhet.

A +-os bérletek mellé még pluszban adunk egy 50%-os, bármely előadásra szóló jegyet, amit csak személyesen a Jegyirodában lehet intézni. Ezt a félárú jegyet kizárólag a másik helyszínre lehet érvényesíteni, mint amire a bérlet szól. Tehát a Radnóti+-os bérleteseknek a Teslára szól, a Tesla+-os bérleteseké pedig a Radnóti Színházra. Fontos, hogy ez a plusz csak 2021. december 31-ig érvényesíthető.
Jó hír, hogy ezek a bérletek párosával is használhatók, csak akkor a megtekinthető előadások száma csökken.

Variációk:

::: 4 előadást néz 1 fő vagy
::: 2 előadást néz 2 fő vagy
::: 1 előadást néz 2 fő és 2 előadást 1 fő

I. KATEGÓRIA

Földszint 3 – 8. sor
Erkély 1. sor

22.000 Ft

II. KATEGÓRIA

Földszint 1- 2., 9. sor
Erkély 2. sor

18.000 Ft

III. KATEGÓRIA

Földszint 10 – 11. sor
Erkély 3. sor

14.000 Ft

IV. KATEGÓRIA

Erkély 4 – 5. sor
Oldalpáholyok

10.000 Ft

 15.600 Ft

 

Harmadik bérlettípusunk havonta vásárolható és csak az adott hónap előadásaira szól. 09|21 lesz a szeptemberi, 10|21 lesz az októberi és így tovább. Ez a limitált számú bérletfajta minden hónapban új konstrukciókat tartalmaz majd, és ezzel a kedvezménnyel még többek számára válhatnak elérhetővé a Radnóti Színház előadásai. Ezt csak 1 személy válthatja be, párosan nem érvényesíthető. A Radnóti Színházban 3. és 4. helyárkategóriára érvényes, a Keres Emil Próbateremben és a Teslában pedig egy helyárkategória van, oda is beváltható a havi bérlet. Ez a bérlet is megvehető online és személyesen is, beváltása e-mailen vagy személyesen történhet. Az áprilisban és majd májusban megváltott havi bérleteket június 10-ig érvényesíthetik bármelyik radnótis előadásunkra.

     4.500 Ft

 

A bérletek vásárláskor más kedvezmények nem érvényesíthetők.
A bérleteket szeptember 1-től árusítjuk.

Bérlet beváltás, jegyfoglalás:

TELEFONON

061 322-1071

SZEMÉLYESEN

Jegyiroda és Jegypénztár:
VI. Nagymező u. 11.

A négy előadás megtekintésére jogosító bérlet négy árkategóriában vásárolható meg. A bérlet ára meghatározza, hogy a nézőtér mely helyeire lehet beváltani. (Részletesebb információért tekintse meg a vonatkozó táblázatot!)

A bérlet közvetlen belépésre nem jogosít, azt jegyre kell váltani színházunk Jegyirodájában vagy a Jegypénztárban előzetes telefonos vagy e-mailes foglalás után.

A bérlet szabadon érvényesíthető a jelzett darabok előadásainak bármely időpontjára.
Bérleteseink számára minden hónap 10. és 12. között jegyelővételi lehetőséget biztosítunk, megelőzve ezzel a hivatalos jegyárusítás kezdetét. (Ezt követően nem tudjuk garantálni, hogy az ön által megtekinteni kívánt előadásra marad a bérletének megfelelő árkategóriájú szabad hely.) Ha nincs ideje a foglalások jegyeiért bejönni a jegyirodánkba, akkor segítünk. Hívja fel a szervezés kollégáit vagy írjon e-mailt, hogy mikor és milyen formában szeretné átvenni a foglalt jegyeket! FONTOS tudnivaló, hogy amikor a foglalást jegyre váltjuk, már nem tudunk a módosításban, lemondásban segíteni, mert már kinyomtattuk, akkor is, ha csak aznap veszi fel a jegyeket. A változtatásokat csak a még foglalás státuszban áll módunkban kezelni. 

A foglalását 2 hétig tartja a rendszer, utána felszabadulnak a foglalt jegyek, elveszik a foglalás.


A bérlet a 2021|2022-es évadban használható föl.

Bérleteseink minden hónapban e-mailen kapnak értesítést az aktuális színházműsorról, és lehetőségük van részt venni a nyílt próbákon.

A bérlet készpénzre nem váltható.

A bérlet névre szól, de ajándékozható és átruházható.