Jegyinfo:

BÉRLET
2020|2021

Ebben az évadban „A” (Bemutató) bérletünket hirdetjük meg.

A bérlet az alábbi négy előadás közül háromra érvényes: a Csapodárok, a Gina | Radnóti Tesla Labor, a Don Carlos és az Egy csepp méz, valamint a Narratíva előadásai közül egy szabadon választható.

Akik nem tudták lejárni a 2019|2020-as évadra szóló bérletüket, meghosszabbított érvényességgel 2020. december 31-ig beválthatók a bérletek. A már érvényes jegyeiket nem kell visszaváltani, ezek az év végéig szóló előadásainkra a szokásos módon átcserélhetőek lesznek a 2020|2021. évad kezdetétől (augusztus-szeptember) folyamatosan.

 

a

CSApodárOK
Gina | Radnóti Tesla labor
Don carlos
Egy csepp méz
Narratíva egy előadása
 

b

 
 
I. KATEGÓRIA            
Földszint 3 – 8. sor Felnőtt bérlet  18 600 Ft        
Erkély 1. sor Diák|nyugdíjas bérlet 16 600 Ft        
             
II. KATEGÓRIA            
Földszint 1- 2., 9. sor Felnőtt bérlet 16 000 Ft        
Erkély 2. sor Diák|nyugdíjas bérlet 14 200 Ft        
             
III. KATEGÓRIA            
Földszint 10 – 11. sor Felnőtt bérlet 13 200 Ft        
Erkély 3. sor Diák|nyugdíjas bérlet 11 600 Ft        
             
IV. KATEGÓRIA            
Erkély 4 – 5. sor Felnőtt bérlet 10 600 Ft        
Oldalpáholyok Diák|nyugdíjas bérlet 9 400 Ft        
         
         

Bérlet beváltás, jegyfoglalás:

TELEFONON

061 322-1071

SZEMÉLYESEN

Jegyiroda és Jegypénztár:
VI. Nagymező u. 11.

A négy előadás megtekintésére jogosító bérlet a teljes árhoz képest 10%-os kedvezményt jelent és négy árkategóriában vásárolható meg. A bérlet ára meghatározza, hogy a nézőtér mely helyeire lehet beváltani. (Részletesebb információért tekintse meg a vonatkozó táblázatot!)

Diákok és nyugdíjasok számára a bérletvásárlás 20%-os kedvezményt jelent. Diák- illetve nyugdíjas bérlet vásárlásához érvényes diák- illetve nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges.

A bérlet közvetlen belépésre nem jogosít, azt jegyre kell váltani színházunk Jegyirodájában vagy a Jegypénztárban előzetes telefonos vagy e-mailes foglalás után.

A bérlet szabadon érvényesíthető a jelzett darabok előadásainak bármely időpontjára.
Bérleteseink számára minden hónap 10. és 12. között jegyelővételi lehetőséget biztosítunk, megelőzve ezzel a hivatalos jegyárusítás kezdetét. (Ezt követően nem tudjuk garantálni, hogy az ön által megtekinteni kívánt előadásra marad a bérletének megfelelő árkategóriájú szabad hely.) Ha nincs ideje a foglalások jegyeiért bejönni a jegyirodánkba, akkor segítünk. Hívja fel a szervezés kollégáit vagy írjon e-mailt, hogy mikor és milyen formában szeretné átvenni a foglalt jegyeket! FONTOS tudnivaló, hogy amikor a foglalást jegyre váltjuk, már nem tudunk a módosításban, lemondásban segíteni, mert már kinyomtattuk, akkor is, ha csak aznap veszi fel a jegyeket. A változtatásokat csak a még foglalás státuszban áll módunkban kezelni. 

A foglalását 2 hétig tartja a rendszer, utána felszabadulnak a foglalt jegyek, elveszik a foglalás.


A bérlet a 2020|2021-es évadban használható föl.

Bérleteseink minden hónapban e-mailen kapnak értesítést az aktuális színházműsorról, és lehetőségük van részt venni a nyílt próbákon.

A bérlet készpénzre nem váltható.

A bérlet névre szól, de ajándékozható és átruházható.