ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉRINTETT JOGOKRÓL

Jelen tájékoztató a Radnóti Miklós Színház Nonprofit Kft. (továbbiakban: Színház) adatkezelési és adatvédelmi elveit rögzíti.
Az adatkezelés célja: Színház kizárólag olyan személyes adatot kezel, mely szolgáltatásai nyújtásához szükséges. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

A Színház a személyes adatok kezelésére harmadik fél közreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak.

A Színház előadásaira történő internetes jegyvásárlás során a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím) megadása szükséges. Adatfeldolgozó és adatkezelő: INTERTICKET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1139 Budapest, Váci út 99., Fővárosi Bíróság Cg. 01-09-736766).

A “Baráti kör” szolgáltatás igénybevétele során a Színház a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím), illetve azok bizonyos elemeinek használatával a szolgáltatásról, illetve a színház programjairól tájékoztatást nyújt.

A Színház hírlevelével kapcsolatosan a személyes adatokat a feliratkozó hozzájárulása alapján kezeli a Színház szolgáltatásának nyújtásával, tájékoztatással illetve marketing célú megkeresése céljából. A hírlevélre feliratkozó korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozhat hírlevelekről.

Színház a www.radnotiszinhaz.hu weboldalon ún. cookie-kat vagy sütiket használ a felhasználói élmény javítása és az anonim látogatottságmérés érdekében.

Az adatkezelő adatai:
Név: Radnóti Miklós Színház Nonprofit Kft.
Székhely: 1065 Budapest Nagymező u 11.
Telefon: 06 1 31 0600
Cégjegyzékszám: 01-09–963632
Adószám: 23395668-2-42
E-mail: igazgatosag@radnotiszinhaz.hu

Aktuális verzió: 2023. január 1.