Pedagógus és Radnóti

A Radnóti fontos „parkolóhelye” nem csak a diákoknak, de a pedagógusoknak is!

A 2017-ben elindult pedagógusoknak szóló programunkkal célunk, hogy szorosabbá fűzzük a tanárok, az oktatási intézmények és a színház közötti kapcsolatot. A kikapcsolódás és a feltöltődés mellett a Radnóti pedagógus programja tanítási inspirációt, drámapedagógiai munkamódszerek megismerésének lehetőségét is nyújtja.

A P+R programjainkon való részvétel díjmentes, kivételt képez ez alól a Radnóti Színház előadásainak megtekintése, melyre 50%-os kedvezményű kísérőjegyet biztosítunk.

MIBŐL ÁLL A P+R PROGRAM?

A P+R-es pedagógusok…
… részt vehetnek a Pedagógus Tan-évadnyitó találkozóján, melynek keretében hírt adunk az évad programjairól, illetve a P+R eddigi eredményeiről. És persze közösen ki is próbálunk néhány játékos formát.
… rendszeresen részt vehetnek a RIM pedagógusok számára rendezett havi rendszerességű workshopjain, melyek általában a Radnóti Színház valamely előadásához kapcsolódnak.
… a nagyközönségnél korábban értesülnek a Radnóti havi műsortervéről.
… számára lehetőség van a műsor megjelenése előtti jegyfoglalásra maguk és osztályaik számára.
… a Radnóti repertoáron lévő előadásait 50%-os kedvezménnyel tekinthetik meg. Amennyiben osztályaikkal együtt érkeznek, úgy díjmentesen vehetnek részt a Radnóti előadásain (10 fő után 1 díjmentes jegy érvényesíthető).
… számára előregisztrációs lehetőséget biztosítunk az új bemutatók főpróbáira.

A P+R programról bővebb információ kérése, illetve jelentkezési lehetőség a radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu címen keresztül lehetséges.

fotó: Gerencsér Anna