Mi lesz júniusban?

Április 16-án, kedden 10 órakor indul a jegyvásárlás júniusi előadásainkra, online és személyesen, a Jegyirodában.

Hamarosan beköszönt a nyár, ez pedig egyet jelent a színházi évad végével. Júniusban a 3tél, az Oidipusz és legújabb bemutatónk, A pelikán két-két alkalommal tekinthető meg, 25. előadásával zárja idei évadát a Legközelebbi ember, és természetesen nem hiányozhat a nyár eleji kínálatból a 10 sem.

Rövid, de tartalmas lesz az évadzárás: június 1-én, szombaton vendégül látjuk a Pécsi Nemzeti Színház A mi utcánk című darabját. A Tar Sándor novellái alapján készült monodrámát A párnaemberből ismert Köles Ferenc előadásában tekinthetik meg. Június 8-án, szombaton utoljára látható Annie Baker Körtükör című darabja a KVTársulat előadásában, Dohy Balázs rendezésében a Keres Emil Próbateremben. Az évadot a hagyományokhoz hűen a könyvheti újdonságaikat bemutató Magvető-esttel zárjuk: az idén a Billeg a csónak alcímet viselő irodalmi est június 14-én, pénteken 19 órakor kezdődik. 

Júniusban két alkalommal is nagy utazásra indulunk: június 1-én, szombaton a szombathelyi Weöres Sándor Színház Határvonalak 2024 fesztiválján játsszuk A végétJúnius 12-én, szerdán pedig Kaposváron, az Országos Színházi Találkozón látható a 3tél.

Nézegessék júniusi műsorunkat és vegyenek jegyet, búcsúzzunk el közösen a 2023|2024-es évadtól.