Márciusi jegyvásárlás

Márciusi előadásainkra a jegyváráslás január 15-én, vasárnap 14 órától kezdődik online és a jegypénztárban egyaránt. A jegyirodában január 16-án, hétfőn 10 órától tudják megvásárolni jegyeiket. A műsort már megtalálják honlapunkon az Előadásaink/Műsor fül alatt, illetve a Naptár menüpontra kattintva.
 
telirege_1200_600

Március 5-én, vasárnap tartjuk az évad negyedik bemutatóját: Shakespeare Téli rege című darabját Valló Péter állítja színpadra, a szereposztást itt találják.
jelenetek_egy_hazassagbol

Március 6-án, hétfőn utolsó alkalommal láthatják itt, a Radnótiban Ingmar Bergman híres filmjének színpadi adaptációját, a Jelenetek egy házasságból című előadásunkat, Szávai Viktória és Schneider Zoltán jutalomjátékát, Bálint András rendezésében.

buborekok

Március 13-án, hétfőn 50. alkalommal játsszuk Csiky Gergely vígjátéki fordulatokban gazdag szomorú komédiáját, a Buborékokat. Csiky darabját a Mohácsi testvérek dolgozták át úgy, ahogyan csak ők tudják — zenésen, viccesen és szívfacsaróan.

ivan_a_rettenet

Március 22-én, szerdán az Iván, a rettenet című előadásunk után közönségtalálkozót tartunk ifj. Vidnyánszky Attila és a szereplők közreműködésével.
 
 

rajz (3)_1200_600

Március 26-án, vasárnap a 11 órakor és 15 órakor kezdődő Ofélia árnyszínháza című előadásunk után is játékos színházpedagógiai foglalkozást tartunk Széplaki Nóra és Lakatos Dóra drámainstruktorok vezetésével.
heltai_naploja

Március 14-én, kedden 25. alkalommal láthatják Bálint András önálló estjét, a Heltai naplója című előadásunkat. A Heltai Jenő ostromnaplójából szerkesztett előadást Deák Krisztina rendezte. Emlékezni kell, és nem szabad felejteni, állapítja meg Heltai, bár „unokáink nem fogják ezt a kort megérteni”.
 
 
Találkozzunk a színházban!