Jegyeket, bérleteket tessék!

Izgalmas évadot indítunk szeptembertől nagy visszatérőkkel, valamint négy kortárs ősbemutatóval.
Július 10-én, vasárnap 10.00 órától indul az online jegyvásárlás az őszi előadásainkra, a bérleteket és a Baráti Kör tagságot augusztus 1-től kezdhetik megváltani.

Hihetetlen, de négy évad után a Radnóti Színház újra a régi színpadméretein játszhatja az előadásai! Így a hosszú évek óta nem játszott darabunk, a Szikszai Rémusz rendezte Martin McDonagh: A párnaember nyitja a szeptemberünket, az 50. előadással.
Szeptemberben lesz a májusban nagy sikerrel bemutatott 451 Fahrenheit és a 10 előadásunk, és a két irodalmi estünket, a Szerb Antal Száz versét (Győr) és a Petri-estet (Pécs) vidéken láthatják.
Első bemutatónkat október 22-én, szombaton tartjuk, Truman Capote kisregényéből készült adaptációt (Richard Greenberg), az Álom luxuskivitelbent Sodró Eliza és Rusznák András főszereplésével, az előadást Valló Péter rendezi. Legutóbbi premierünk, az Antigoné október végétől látható, Eurüdiké szerepében Kováts Adéllal, Iszméné szerepében Lovas Rozival. Rozi visszatér a 10-ben, a Futótűzben, a Gloriában és az Egy piaci napban is. A Futótűzben Csomós Mari szerepét Hámori Ildikó veszi át.
Újra látható Annie Baker Körtükör című előadása a Keres Emil Próbateremben a KV Társulat előadásában.

Várjuk Önöket szeretettel a jól megérdemelt nyári pihenésük után!