Lovas Rozi édesanya lesz

Örömmel osztjuk meg a jó hírt az egész világgal, hogy Lovas Rozi kisbabát vár!

Ezért most egy ideig pihen, olvas, mozizik, készül a baba májusi érkezésére, és egyszerűen örül, hogy az élet jó.

Így decemberben láthatják utoljára A művésznő és rajongói, valamint az Üvegfigurák című előadásainkat. A Csillagképekben Rozi 2020 januárjáig játszik, utána az előadást Rozi visszatéréséig szünetelteti a színház. A többi előadását (10, Egy piaci nap, Futótűz, Gloria) egy ideig átveszik tőle kolléganői (a weboldalunkon a szereposztásoknál tájékozódhatnak).

Rozi szeretné, ha a gyerekvárás örömei megmaradhatnának neki és családjának, nem szeretne ennek kapcsán sajtóhírekben szerepelni, interjúkat adni, fotókat közzé tenni. Ugyanakkor mindenkinek szeretettel üzeni, hogy a babának nagyszerű apukája van; nem éli meg lemondásnak az anyaságot; nem látja rózsaszínűbben a világot, habosabbnak a felhőket, mint eddig; egyszerűen csak azt gondolja, hogy ez már nemcsak róla szól.

Rozinak a Radnóti egész társulata nevében örömteli babavárást kívánunk!

Székely Csaba: 10 | VII.

Branden Jacos Jenkins: Gloria | Callie

“Sokminden kavarog még bennem… heves érzelmek… amik azért valami alapvető és megkérdőjelezhetetlen boldogságból fakadnak. Megszakad a szívem az előadásaimért, amiket mindjárt el kell hagynom, még ha némelyiket nem is örökre, de tudom, hogy ez a baba a legjobb dolog, ami most történhet velem. Hálás és büszke vagyok, amiért pont engem választottak az anyukájának. Kíváncsian várom, hogy mi lesz.”

Nick Payne: Csillagképek | Marianne

Wajdi Mouawad: Futótűz | Sawda

Tennessee Williams: Üvegfigurák | Laura

Osztrovszkij: A művésznő és rajongói | Alekszandra Nyegina