November a küszöbön

Szeptember 15-én, csütörtökön 10.00 órától lehet jegyeket váltani online és személyesen novemberi előadásainkra.
A hónapot legújabb bemutatónkkal, az Álom luxuskivitelben című előadással kezdjük, amelyet további három alkalommal is játszunk. Régi sikerdarabjaink, a 2 és fél év után visszatérő A párnaember, valamint a Futótűz két-két alkalommal kerül műsorra. Utóbbi előadás november 8-án, kedden angol felirattal is látható, erre limitált számban elkülönítettünk jegyeket az erkélyen, amit a szervezes@radnotiszinhaz.hu e-mail címen igényelhetnek.

Az előző évad végén, májusban mutattuk be a 451 Fahrenheitet, valamint az Antigonét. Szophoklész drámájában Iszméné szerepét Lovas Rozi, Eurüdikét Kováts Adél veszi át. Tavalyi bemutató volt az Egy csepp méz is, amelyet november 5-én, szombaton jelnyelvi tolmács kísér: az érintettek az erkélyről követhetik az előadást. Ezekre a helyekre a jegyfoglalás szintén a szervezes@radnotiszinhaz.hu e-mail címen lehetséges.

A Keres Emil Próbateremben két alkalommal látható Bálint András Szerb Antal Száz verse című produkciója és az idei évadban először lesz Pál András és Rozs Tamás Petri-estje, a Kezdhetek folytatódni. Vendégelőadásra is készülünk: november végén érkezik a Lázadni veletek akartam, a marosvásárhelyi Yorick Stúdió darabja, Sebestyén Aba (10) rendezésében és szereplésével.

Íme a műsorunk, foglaljanak, válogassanak a novemberből, váltsanak bérleteket vagy Baráti, támogatói tagságot, hogy élhessenek elővásárlási jogukkal és együtt legyünk a premiereken!