Változatos bérletek az őszi szezonra

A Radnóti Színház három bérlettel indítja az évadot.

A Radnóti+ és Tesla+ elnevezésű bérletek 4-4 előadásra érvényesíthetők az évad végéig; beválthatók a teljes, saját repertoár darabjainkra, köztük az új bemutatóinkra is. A bérletek személyesen és online is megvásárolhatók, viszont az egyes előadásokra való beváltása e-mailen vagy személyesen történhet.

A +-os bérletek mellé még pluszban adunk egy 50%-os, bármely előadásra szóló jegyet, amit csak személyesen a Jegyirodában lehet intézni. Ezt a félárú jegyet kizárólag a másik helyszínre lehet érvényesíteni, mint amire a bérlet szól. Tehát a Radnóti+-os bérleteseknek a Teslára szól, a Tesla+-os bérleteseké pedig a Radnóti Színházra. Fontos, hogy ez a plusz csak 2021. október 31-ig érvényesíthető.
Jó hír, hogy ezek a bérletek párosával is használhatók, csak akkor a megtekinthető előadások száma csökken.

Variációk:

::: 4 előadást néz 1 fő vagy
::: 2 előadást néz 2 fő vagy
::: 1 előadást néz 2 fő és 2 előadást 1 fő

Harmadik bérlettípusunk havonta vásárolható és csak az adott hónap előadásaira szól. 09|21 lesz a szeptemberi, 10|21 lesz az októberi és így tovább. Ez a limitált számú bérletfajta minden hónapban új konstrukciókat tartalmaz majd, és ezzel a kedvezménnyel még többek számára válhatnak elérhetővé a Radnóti Színház előadásai. Ezt csak 1 személy válthatja be, párosan nem érvényesíthető. Ez a bérlet is megvehető online és személyesen is, beváltása e-mailen vagy személyesen történhet.

Részletekről tájékozódhat a honlapunkon és a Jegyiroda elérhetőségein: szervezes@radnotiszinhaz.hu 061 322 1071, Nagymező utca 11.