Tan-évadnyitó a Radnótiban

„Nincs annál szebb dolog a földön, mint ha együtt lehetünk.” (Wajdi Mouawad: Futótűz)

A P+R (Pedagógus plusz Radnóti) program keretében újabb Tan-évadnyitó workshopot szervezünk az érdeklődő általános iskolai és középiskolai oktatók számára. Ahogy Futótűz című előadásunkban is elhangzik: „Nincs annál szebb dolog a földön, mint ha együtt lehetünk.”. Találkozzunk újra a Keres Emil Próbateremben, kapcsolódjunk újra egymáshoz, a színházhoz, a játékhoz! Gondolkozzunk közösen arról, hogyan indult az idei tanév, milyen érzés a tavalyi hosszú online időszak után az osztálytermekben tanítani, és keressük együtt azokat a megerősítő mondatokat, amik motivációt adva végigkísérhetnek minket a tanéven! A RIM-hez hűen pedig mindezt élmény- és alkotásközpontú formákon keresztül tesszük majd – bízva a felszabadulás örömében és a drámás módszerek továbbadásában.

A Tan-évadnyitó workshopon Kováts Adél igazgató is részt vesz, aki a Radnóti műsoron lévő előadásairól, új bemutatóiról és az előadásokhoz kapcsolódó Többlépcsős programunkról mesél.

Időpont: 2021. október 9. szombat 10.00-13.00

Helyszín: Keres Emil Próbaterem (Andrássy út 31.)

A workshopot Durst Móni műhelyvezető, Szendrey Gitta és Mlynarik Júlia drámainstruktorok tartják. Velünk lesz Kováts Adél.

Az esemény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

A férőhelyek száma 30, amit a regisztrálás sorrendjében töltünk fel.

A regisztráció határideje: 2021. október 6. szerda