Suhanj a Radnóti nyílt napján

Nyitás napját azért tartjuk egy akadálymentes helyszínen, a margitszigeti Kristályban, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a programjainkat, a színházélményt. Ezen a napon a SUHANJ! Alapítvánnyal együttműködve, azok szemléletformáló programjain bárki a fogyatékossággal élő emberek helyzetébe képzelheti és különböző helyzetekben ki is próbálhatja magát humorral, megrendüléssel, ki-ki alkata szerint.
A Kristály Színtér udvarán szeptember 17-én, vasárnap egész délután (13.00-18.00) várjuk színészeinkkel a kedves közönséget az alábbi programokkal:
 
AKADÁLYPÁLYA – MENTES VAGY BUBIS?
Próbáld ki, hogyan boldogulnál kerekesszékben a hétköznapi életben! Kerüld ki az akadályokat, éld át, milyen lehet eljutni a célodig egy előre kitalált pályán! Neked ez meddig tart? Színészeink itt is veled lesznek.
 
ÉSZLELED, HA NEM LÁTOD
Adott egy asztal és egy szék, ízek, szagok, formák és a bekötött szem. Milyen vakon észlelni azt, amit eddig láttál is? Látássérült animátorok segítenek neked abban, hogy átéld, a szemen kívül mi mindennel láthat még az ember.
 
BIZALOMFUTÁS
Színészeink megfelelően felkészítenek, hogy merj velük bekötött szemmel futni. Van ehhez merszed, bizalmad? Válassz egy színészt, aki beköti a szemed, kezedbe szalagot ad és közvetlenül melletted fut, miközben szalag mozgatásával és szavakkal segít, irányít.
 
A szemléletformáló programokon – melyet érintett animátorok és a Suhanj Alapítvány tapasztalt önkéntesei tartanak – életkortól függetlenül bárki részt vehet.
 
A programokon való részvétel ingyenes.
Helyszín: Margitsziget, Kristály Színtér – Udvar
Időpont: szeptember 17, vasárnap, 13.00-18.00
 
A Nyitás napjának részletes programja itt olvasható.
A Nyitás napján minden jegyet (kivéve a 3tél előadásokra) és bérletet 20% kedvezménnyel tudnak megvásárolni. A kedvezmény kizárólag helyben, személyes vásárlás esetén vehető igénybe.