Ne hagyd ki az Ikrek havát!

Különleges alkalmakkor látható csak az Ikrek hava című ifjúsági előadásunk, mivel évad közben zártkörűen játsszuk az iskolásoknak. Ilyen különleges alkalom a Nyitás napja, amit a margitszigeti Kristályban tartunk szeptember 17-én, vasárnap.
Radnóti Miklós Ikrek hava című szépprózai írása traumatikus gyermekkori élményeinek lírai szépségű feldolgozása. A Radnóti Színház személyes hangvételű előadása kifejezetten kamaszok számára készült, a három színészre hangolt, a fizikai színház elemeit is használó zenés produkció a felnőtté válás, az eltitkolt múlt megismerésének, identitáskeresésnek, a szülő elvesztésének és a minden elsöprő szerelemnek a témáját viszi színre.

Tavaly, a költészet napján a nyilvános bemutató nagy sikert aratott, így most újból látható a Nyitás napján az Ikrek hava Berényi Nóra Blanka, Nagy Márk és Porogi Ádám szereplésével. Ennek az előadásnak még az is a különlegessége, hogy ezen a napon debütál Baki Dániel csellón, aki Rozs Tamást (az előadás zeneszerzőjét) helyettesíti a produkcióban. Az előadást Szenteczki Zita rendezte, színpadra adaptálta Hárs Anna.

Az előadás megtekintése ingyenes.
Helyszín: Margitsziget, Kristály Színtér
Időpont: szeptember 17, vasárnap, 16.30

A Nyitás napjának részletes programja itt olvasható.
A Nyitás napján minden jegyet (kivéve a 3tél előadásokra) és bérletet 20% kedvezménnyel tudnak megvásárolni. A kedvezmény kizárólag helyben, személyes vásárlás esetén vehető igénybe.

Fotó: Ofner Gergely