Nyílt próba A pelikánból

Egyre közelebb kerülünk A pelikán premierjéhez: május 10-én, pénteken mutatjuk be August Strindberg drámáját Ördög Tamás, a Dollár Papa Gyermekei alapítója és vezetője rendezésében. Április 29-én, hétfőn 18 órakor az egyórás nyílt próbán a közönség ízelítőt kap a készülő produkcióból.

A pelikán egy diszfunkcionális család életébe enged betekintést. Ma divatos kifejezéssel abuzív szülőnek neveznénk az anyát, aki mindenkit manipulál maga körül, és közben saját magát tünteti föl áldozatként. Halálra gyötri férjét, fizikailag és érzelmileg is bántalmazza a gyerekeit, kijátssza őket egymás ellen. Az apa halála után a – már felnőtt – gyerekek szembesülnek az igazsággal, és nem hajlandóak tovább hazugságban élni, ezért végzetes lépésre szánják el magukat.

Évadunk utolsó bemutatójában Tóth IldikóSodró ElizaMajor Erik és vendégművészként Bányai Kelemen Barna, a Katona József Színház színésze lép színpadra – ők mindannyian velünk lesznek a hétfői nyílt próbán is.

A nyílt próbán való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet a szervezes@radnotiszinhaz.hu e-mail címen vagy a 06-1/322-1071 telefonszámon tudnak megtenni.
 
Előadások:
május 9. csütörtök 19.00
május 10. péntek 19.00 – BEMUTATÓ
május 11. szombat 19.00
május 15. szerda 19.00
június 7. péntek 19.00
június 8. szombat 19.00
 
Fotó: Dömölky Dániel