Elég vagy nem?

Persze nem volt elég, hamar eltelt ez az 5 hét. Pár nap múlva zárul a Radnóti Színház és Csoszó Gabriella Elég című kiállítása az Eötvös10 Pince Galériájában. Az utolsó napon rendhagyó finisszázst tartunk: április 28-án, vasárnap 15.00 órától minden érdeklődőt szeretettel vár az alkotó, Csoszó Gabriella. Lehet tőle kérdezni, lehet vele beszélgetni és továbbra is lehetőségük nyílik a fotográfiákat megvásárolni.

Ez a kiállítás 16 kiáltás 16 fontos ügyért, de nemcsak kiáltani szeretnénk, hanem tenni is. A jótékonysági vásárral 16 szervezetet és a Radnóti Színházat is támogatja a leendő műtárgy-tulajdonos, érdemes befektetni, hiszen megsokszorozódik az értéke a fotográfiákért adott összegnek. Megrendelés esetén a kiállított művek giclée prémium minőségű művészpapírra nyomtatva vásárolhatók meg.

Fotó: Czerkl Gábor

Fotó: Czerkl Gábor

A műtárgyakon kívül az ügyeknek készítettünk külön plakátokat, amelyeket poszter minőségben, színészeink aláírásával ellátva a színház Jegyirodájában lehet megvenni. Legyen Ön is támogató!

Az elmúlt hetekben színészeink, valamint Csoszó Gabriella és Csizek Gabriella, a kiállítás kurátora több tárlatvezetést is tartottak, valamint a kiállítás köré 4 szakmai beszélgetést is szerveztünk az alábbi témakörökben: bántalmazó kapcsolatok, roma tehetséggondozás és felzárkóztatás, az oktatás jövője és akadálymentesség.

Fotó: Csoszó Gabriella

Fotó: Csoszó Gabriella

A vendégkönyvbe sok-sok oldalon keresztül írtak a látogatók méltatást, de hírt adott a kiállításról az ÉS, a HVG, a Magyar Narancs, a WMN, az RTL, a KlubRádió és még számos médium. Egy dolog közös bennük: azt írják, hogy talán van remény és jó tenni az ügyekért.

Kezdjük el!

Köszönettel a Radnóti Színház társulata

Coverfotó: Csoszó Gabriella