III. Richárddal nyitjuk az évadot

Ebben az évadban egyetlen alkalommal, augusztus 29-én, vasárnap az egyetlen vendéghelyszínünkön, a József Attila Színházban játsszuk élőben a III. Richárdot limitált nézőszámmal, melyre mától lehet jegyet váltani.

A járvány miatt sokadszor kellett újraterveznünk a III. Richárd streamfelvételét. Most úgy tűnik, minden esély megvan arra, hogy ezen a napon végre fel is vegyük a világhírű rendező, Andrei Şerban előadását.

Sajnos a SzínházTV lemondta az előadás felvételét és streamelését, ezért a Radnóti Színház felveszi, és a későbbiekben streameli ezt az előadás egy másik felületen. Akik korábban a SzínházTV-nél váltottak jegyet a III. Richárd stream-re, azok kérjük, forduljanak a SzínháztTV-hez (info@szinhaztv.com), mert a korábban megvásárolt jegyeik – minden igyekezetünk ellenére – nem lehetnek érvényesek az előadásunk későbbi streamjeire.

Ugyanakkor ez a több száz néző a Radnóti és a III. Richárd szeretett közönsége, akik végig velünk voltak, közel 8 hónapja várva a streamre. Ezért köszönetünk jeléül nekik egyszeri, 15%-os kedvezményt adunk egy szabadon választott radnótis előadásra.

Aki szívesen él ezzel a lehetőséggel (a kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható), évad végéig megteheti.
Keresse Őri Zsófiát a szervezes@radnotiszinhaz.hu mailcímen, vagy a 06 20 363 4468 mobilszámon, hogy a kedvezmény igénybevételének feltételeiről egyeztethessenek!

Jó érzés újra együtt lenni!

Kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet az előadást megnézni.