Fotográfiák vásárlása

Márciustól 20-tól április 28-ig volt látogatható Elég címmel az Eötvös10 Pince Galériában Csoszó Gabriella és Radnóti Színház közös kiállítása.
A kiállításhoz készítettünk egy online lapozgatható katalógust, amelyben megismerhetik azokat a társadalmilag fontos ügyeket, amelyekhez színművészeink arcukat adták, hogy felhívják a figyelmet az égető és megoldásra váró társadalmi problémákra.
kiállított fotográfiák megvásárolhatók, a műtárgyak egyedileg és sorozatban történő értékesítését az INDA Galéria végzi. Az interaktív katalógus végén részletesen olvashatnak a műtárgyak megvásárlásának menetéről és árairól. 
Telefon: +36 70 316 4472 Tallér Ágnes
e-mail: info@indagaleria.hu

A fotográfiákon túl az ügyek 16 plakátját is meg lehet vásárolni, ennek árusítását Radnóti Miklós Színház végzi, ezzel kapcsolatban keressék kollégáinkat a Jegyirodában

Az ügyeket töretlenül szolgáló civil szervezeteket a Radnóti Miklós Színház a képek és plakátok eladásából származó bevételből is támogatja.

A katalógus arculatát és a kiállításgrafikát Szijártó Ádám készítette.

A kiállítás kurátora Csizek Gabriella, akinek számos rangos kiállítás fűződik a nevéhez, többek között a Robert Capa Kortárs Fotóművészeti Központ állandó tárlata, kiemelt szakmai partnerünk az INDA Galéria ami közel húsz éve szervez kortárs képző- és fotóművészeti kiállításokat Király utcai lakásgalériájában és vesz részt hazai és nemzetközi művészeti vásárokon, az Eötvös10 pedig azon kívül, hogy akadálymentesen is megközelíthető helyet ad a tárlatnak, bekapcsolódik a szakmai beszélgetések és a tárlatvezetések lebonyolításába is. A három VI. kerületi intézmény együttműködésében létrejött rendezvény a Terézvárosi Önkormányzat támogatásával valósult meg.

A kiállítás a Budapest FotóFesztivál 2024 hivatalos programjának része.