Középiskolások figyelem – Újra itt a RIM!

A RIM – Radnóti Ifjúsági Műhely új és különleges csoportot indít középiskolások számára ingyenes részvétellel!
Várjuk azokat a 15-18 éves fiatalokat, akiket érdekel a színház, annak működése és lélegzése a mindennapokban. Akik szeretnének egy csapathoz tartozni, ahol önmaguk lehetnek. A foglalkozásokon hétről hétre egyre biztonságosabb, izgalmasabb, nyitottabb tér lesz a Radnóti Színház próbaterme, ahol közösen játszunk, beszélgetünk, alkotunk. A művészet segítségével pedig olyan témákkal foglalkozunk, amik igazán benneteket érintenek, rólatok szólnak.
 
Októbertől márciusig egy csapatként dolgozunk, majd márciustól egy igazán izgalmas nyitást csinálunk. A 60+-os korosztályú csoportunkkal összevontan kezdünk el egy folyamatot, aminek közösen határozzuk meg a medrét. Elég izgalmas a nemzedékek közötti átjárás, olykor tele van kátyúval vagy dugóval, de szerencsére vannak kapaszkodó sávok. Ezekből az alkalmakból, kipörgő kérdésekből, gondolatokból június elején egy részvételiségen alapuló performansszal zárjuk a közös munkát.
 
Hasznos információk:
– A program ingyenes, foglalkozásai heti rendszerességűek: csütörtökönként 16:30-19:30 között találkozunk. A csoportvezető Szendrey Gitta drámainstruktor, művészetterapeuta.
– A foglalkozások helyszíne a Keres Emil Próbaterem (1065 Budapest, Andrássy út 31. I. em.).
– Első foglalkozás: 2023. október 05., csütörtök.
A jelentkezéshez korábbi színházi ismeret vagy tapasztalat nem szükséges, minden érdeklődőt szeretettel várunk.
 
A jelentkezéseket az alábbi űrlapon keresztül várjuk. Amennyiben a jelentkező még nem töltötte be a 18. életévét, az alábbi szülői beleegyező nyilatkozatot is kérjük megküldeni a radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu címre.
Jelentkezési határidő: 2023. október 02., hétfő éjfél
Fotó: Csoszó Gabriella