Újabb arcok, megújult arculat, új weboldal

2016 a megújulás éve lett a Radnóti Színház életében. Szeptembertől önálló évadot kezdett Kováts Adél, aki Bálint Andrást váltotta 30 év után az igazgatói poszton. Ebben az évadban 4 újabb arccal bővült a társulat olyan színészek személyében, mint László Zsolt, Lovas Rozi, Rusznák András és Sodró Eliza. Az igazgatóváltás természetesen stílusváltást is jelent, ami az arculaton is megjelenik. A nyáron kiírt kisarculati pályázatot a MITTE Communications ügynökség nyerte el, majd folyamatosan tervezték és kivitelezték az arculatváltást komplett vizuális megújulással a színház épületén, szóróanyagain, weboldalán. 2017. január 1-től debütált az új dizájnnal és funkciókkal megújult weboldalunk.

Színházunk harminc év után célul tűzte ki a tartalmi és formai megújulást, természetesen a színház hagyományos értékeire támaszkodva, azokat szem előtt tartva. Innovatív elképzelések megfogalmazásával, új irányok kijelölésével kívánjuk újrapozícionálni a Radnóti Színházat.
Olyan arculatot álmodtunk meg, amely nemcsak itthoni, hanem nemzetközi mércével mérve is magas minőséget képvisel, és hűen közvetíti a Radnóti küldetését: nyitott, impulzív, 21. századi.

radnoti_logo

musor_januar

musor_januar2

radnotiportal_domolky_daniel_print_001

radnotiportal_domolky_daniel_print_006

radnotiportal_domolky_daniel_print_007

Fotók: Dömöky Dániel

radnoti6346_k

radnoti6366_n_k

Fotók: Csizik Balázs és Misetics Mátyás