Történetmondókat keresünk

Mindenkinek vannak történetei. Történetek magunkról vagy másokról, amiket magunknak vagy másoknak mesélünk. Oszd meg velünk a te történetedet, és hallgasd meg másokét.
Ha eddig senki nem kérdezett rá vagy nem merted megosztani vagy nem volt kinek elmesélni, vagy úgy érzed, nem lehet elégszer elmondani, akkor most jött el a te időd. A kultúránk, egész életünk történetekből áll, ősidők óta mesélünk egymásnak igaz és kitalált történeteket.
A Radnóti Színház az Igaz történetek podcasttal együttműködve keresi és várja a történetmesélőket, akik mások előtt elmondanak egy valódi történetet a saját életükből. Olyan történeteket, amik nyomot hagytak bennük, valamiért fontosak számukra. Pályafutásuk, gyerekkoruk, utazásaik vagyis az életük meghökkentő vagy mulatságos, szívmelengető vagy fájdalmas, tanulságos vagy éppen inspiráló epizódját. A történet elmondva maximum 10 perc legyen.
Írd le a történeted vagy vedd fel mobiltelefonnal, és küldd el nekünk az igaztortenetek@radnotiszinhaz.hu e-mail címre! Néhány napon belül keresni fogunk.
Hallgass bele az Igaz történetek podcast epizódjaiba, hogy kedvet kapj te is a történetmeséléshez! A podcast epizódjait meghallgathatod bármilyen podcast-lejátszón (iPhone, Google), a Spotify-on, a Facebookon, illetve az igaztortenetek.hu weboldalon.

Beküldési határidő: 2022. november 22. kedd éjfél

Várjuk a te történetedet!