Akcióban a pedagógusok – színház és módszertan

Tavasszal újra indul a P+R programunk akkreditált képzése, amelynek célja, hogy a résztvevő pedagógusok eszköztárukat olyan módszerekkel bővítsék, amely segít a mindennapi dilemmákat tágabb intézményi és társadalmi kontextusban vizsgálni, és tudják esetenként akciómódszerekkel megoldani azokat.

A Radnóti Színház és a Budapesti Műegyetem Bevezetés az akciómódszerek alkalmazásába 1. – Kihívások a tanteremben, az iskolában című, 60 órás és 60 kreditet érő képzése március 25-én veszi kezdetét. A tanfolyamon jónéhány akciótechnikát sajátítanak el a tanárok, hogy majd ezeket képesek legyenek a saját szakterületükön alkalmazni akár a tananyag feldolgozása érdekében, akár az osztály- vagy tanári közösségekben felmerülő konfliktusok, dilemmák megértésére és feloldására. 
 
A tanfolyamot olyan pedagógusoknak ajánljuk, akik a változtatás konstruktív útjait keresik az osztályteremben, a munkahelyükön és azokon túl. Akiket érdekel a kortárs színház világa, és nyitottak arra, hogy az előadások kérdésfeltevéseit saját maguk vonatkozásában is szemléljék, valamint szakmai szerepükkel kapcsolatos dilemmáikon a csoporttal közösen gondolkozzanak.
A képzés indítói: 
 
Jelentkezési határidő: 2023. március 20. éjfél

A képzésről további információ ide kattintva érhető el, a P+R programunkról bővebb tájékoztatás pedig itt olvasható.