Radnótis kedvezmények a Hetedhét Fesztivál alatt

Idén debütál Erzsébetváros friss kulturális rendezvénye, a Hetedhét Kulturális Fesztivál. Ahogy a szervezők megfogalmazták, „hetedhét” név a hét művészeti ág találkozására utal, ahol a zene, a film, a képzőművészet, az irodalom, a színház, a táncművészet és a népművészet jelenik meg.

„Bár a Radnóti »anyaszínháza« a Terézvárosban van, a Radnóti Tesla Labor révén, mely a saját progresszívabb, kísérletezőbb darabjainknak és a független színházi műhelyek előadásainak ad helyet, Erzsébetváros kulturális életében is jelen vagyunk” – fogalmazott Kováts Adél, a Radnóti Színház igazgatója. A Hetedhét Kulturális Fesztiválon alkalmával ezen a napon az erzsébetvárosiaknak az előadásaink árából 20% kedvezményt adunk, de ehhez a színházig kell eljönniük.

Szeptember 11-én, szombaton a Radnóti Jegyirodája 10.00-18.00 óráig nyitva tart, ahol a VII. kerületi lakcímkártyával rendelkezők kedvezményesen vásárolhatnak – az Igenek és nemek előadáson kívül – az összes saját és befogadott radnótis előadásra jegyet.