MENJ HAZA SZÍNHÁZBA!

Jönnek élőben az egyszeri és megismételhetetlen Csapodárok,
friss bemutató a Radnóti Színházból.

 

Ha nem is a Radnóti az első a streamelők között, de abban igen, hogy egy előadást már a premier időszakában közvetít élőben interneten.

Korszerű és merész húzás ez a színháztól, hogy a legfrissebb bemutatóját sugározza világszerte közvetlenül a premier utáni napokban. Szeptember 23-án szerdán este 19.00 órától élőben közvetítjük a Csapodárok című ízig-vérig reneszánsz komédiát. Peer Krisztián, a kortárs magyar költők „fenegyereke” teljesen átdolgozta az eredeti szöveget, amely pimaszul a mának szól.

Sokat dolgoztunk azért, hogy ez az előadás létrejöjjön, a Covid miatti leállások, az ismeretlen helyzet, a teljes bizonytalanság kikezdett velünk. A maszkok mögött nem látjuk a mosolyokat, a szabad mozgás korlátozásától sem lett jobb kedvünk. De szeretnénk újra nevettetni, szórakoztatni egy vérbő komédiával. Ültesd le a családot, kutyát, macskát, hívd át a szomszédot, barátokat. Így megmarad a közös élmény ebből a távolságból is. Az élőben közvetített előadásra csak erre az egyetlen alkalomra külön gegekkel készülünk és a végén egy meglepetés is lesz. Ez tehát egy egyszeri alkalom limitált férőhelyekkel.

 

Radnóti… Otthon

Így is lehet színházat nézni! Keverj egy koktélt vagy csak tölts egy szódát, lehetsz ocelot bundában vagy flip-flop papucsban, karanténban vagy útközben, a neten elérsz minket. S ha majd mindezt meguntad otthon, gyere el személyesen is a színházunkba!

Az előadást csak otthoni megnézésre tudod megvásárolni, nyilvános vetítésre (kávézóban, kocsmában, kertmoziban, stb.) ez nem biztosít jogot.