Luxus hír

Tudta, hogy Capote a legünnepeltebb író volt Voltaire óta? Vagy hogy egy cukrozott tarantula? Hogy nők hosszú sora állította magáról azt, hogy róla mintázta meg a főhősnő, Holly figuráját?
 
Mindezek kiderülnek legújabb kiadványunkból, a QR kódról is beolvasható digitális műsorfüzetünkből, melyet Hárs Anna és Szijártó Ádám készített az Álom luxuskivitelben című előadásunkhoz.
 

Az online kiadvány 360 fokban járja körül a darabot, átfogó és sokrétű megközelítéssel kiegészítve magát a színházi élményt. A fotókkal gazdagon illusztrált műsorfüzetet úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára élvezetes olvasmányt nyújtson: azoknak is, akik már látták az előadást, és szeretnének jobban elmélyülni a könyv, valamint az abból készült  film- és színházi adaptációk világában, Truman Capote életében, továbbá azoknak is, akik még csak tervezik megnézni Holly és Fred édes-bús történetét. Kiadványunkban fontos szerephez jut az eredeti regény, amely annak idején nagy kritikai visszhangot keltett, az olvasók ezrei pedig azt találgatták, kiről mintázhatta Holly figuráját, aki szintén a nagy társasági élet híve volt, akárcsak Capote. 

Az élet egy közepes színdarab csapnivaló harmadik felvonással.” Truman Capote

 

Fotó: Ofner Gergely