Indul a közönségszavazás!

A Radnóti Színház a 2021|2022-es évadban is kiosztja a közönségdíjat.

Kérjük, szavazzanak arra a színészre társulatunkból, aki az elmúlt csonka és az idei teljes évadban a legjobban tetszett Önöknek, akinek a játéka a legmeggyőzőbb volt 2020 szeptemberétől 2022. június 5-ig!

A szavazatokat kizárólag a fent megjelölt időszakban megváltott Radnótis jegy bemutatásával 2022. június 5-ig fogadjuk el. A voksokat e-mailen vagy személyesen a Radnóti előcsarnokában a doboz mellett található papírokra vagy a felhasznált színházjegy hátuljára írva adhatják le. Akinek digitális formában van meg a jegye, kérjük, a vonalkódját írja a szavazata mellé, ha pedig e-mailen szavaz, akkor csatolja a jegyét.

Természetesen csak Radnótis jeggyel érvényes a szavazat. Akinek több előadásra van megváltott jegye, többször is szavazhat az alábbi színművészekre, de egy jeggyel csak egy színészre lehet szavazni.


A szavazatokat személyesen a jegyirodánkban hétköznapokon 13.00-18.00 óra között vagy esténként az előadások ideje alatt a kihelyezett gyűjtődobozba dobhatják be, vagy a nézőtéri felügyelőnek is odaadhatják. Az e-mailes szavazatokat a titkarsag@radnotiszinhaz.hu mailre várjuk!

Baki Dániel Bálint András Gazsó György
Kováts Adél László Zsolt Lovas Rozi
Martin Márta Martinovics Dorina Mészáros Blanka
Nagy Márk Pál András Porogi Ádám
Rusznák András Schneider Zoltán Sodró Eliza

portréfotók: Bácsi Róbert László