A Radnóti Színház felhívása

Fogjunk össze!


A Radnóti Színház társulata és közönsége, valamint a Líra Csoport és az eSzínház.hu két napos adománygyűjtést szervez az egészségügyi dolgozók számára. A 10-ek, azaz tíz színész és két zenész a 10 című előadásunkból április 27-én, kedden és 28-án, szerdán négy kórházba visznek adományokat, amiket előzőleg a társulattól, a nézőktől (és mindenkitől, aki szívesen segít) a színházban gyűjtünk össze.

Április 25-én, vasárnap 11:00 és 16:00 óra között, valamint április 26-án, hétfőn 14:00 és 18:00 között kinyitjuk a színházat, ahova az alábbi nem romlandó élelmiszeradományokat várjuk: kávé (instant és őrölt), keksz, üdítő, (szállítható) gyümölcs, gyümölcslé, csokoládé, ropi és egyéb előre csomagolt finomságok. Arra biztatunk, gondolja végig mindenki, minek örülnének az egészségügyben fáradhatatlanul dolgozó, de egyre leterheltebb orvosok, nővérek, ápolók és háttérdolgozók.

A Radnóti Színház régi partnere, a Líra Csoport sok-sok könyvvel járul hozzá a gyűjtéshez, hogy amikor lehet végre pihenni, legyen a kezünkben egy jó könyv.

Összefogásunkhoz örömmel csatlakozott az eSzínház.hu, akik a szellemi kikapcsolódás jegyében 200 szabadon beváltható online színházjeggyel ajándékozzák meg az egészségügyi dolgozókat.

A környék pékségeit, zöldségeseit, cukrászdáit is felkeressük, hogy a szállítás napján friss áruval egészítsük ki a csomagokat.

Színészeink, zenészeink kis produkcióval készülnek, amit a kórházak udvarán vagy az utcán adnak elő, hogy az adományok mellé még több jóérzés társuljon. Most ez a legtöbb, amit adhatunk.

Csatlakozzanak a Radnóti akciójához, fejezzük ki együtt szolidaritásunkat az egészségügyi dolgozók felé! Járuljanak hozzá pénztárcájuk és szívük szerint adományaikkal, mert együtt még többet adhatunk!