Főszerepben az anyákHámori Eszter
Hámori Ildikó
Hernádi Judit
Kováts Adél
és lányaik Bajor Lili
Szinetár Dóra
Tarján Zsófi
Kováts Rozi
Aki kérdez, beszélget és moderálD. Tóth Kriszta

Könyvbemutató, talkshow és jótékonyság a Radnóti Tesla Laborban

 

Velem van a baj? Vajon mit gondolnak rólam? Miért nem vagyok tökéletes? Miért ilyen vagyok? Miért nem fogadnak el úgy, ahogy vagyok?
Ha valaha feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, vagy a lányod tette fel neked, ott a helyed ezen a rendhagyó előadáson, ahol anyák és lányaik beszélgetnek útkeresésről, hibákról, sikerekről és kudarcokról, önmagukról és egymásról. A jegyvásárlással ráadásul az UNICEF Magyarország gyermekekért végzett munkáját is támogatod.

Ezen a napon jelenik meg Az önbizalom kódja lányoknak című kötet a Líra Kiadócsoport ifjúsági részlege, a Menő Könyvek gondozásában. A könyv gyakorlati segítséget ad a kamasz korosztálynak abban, hogy miként lehet a nőiséget, a vágyakat, a bizonytalanságot, a mindenhonnan érkező elvárásokat kezelni a mindennapi életben.

A könyvbemutatóhoz kapcsolódóan részt vesz az eseményen a Radnóti Színház Ifjúsági tagozata is. A RIM középiskolásai Az önbizalom kód lányoknak című könyvből saját korosztályukat érintő gondokról, bajokról és azok megoldásairól adnak elő jeleneteket.

Minden év október 11-én a világ a lánygyermekeket ünnepli. Az UNICEF ezen a napon kiemelten igyekszik felhívni a figyelmet a világban tapasztalható számtalan aránytalanság egyikére: a valamennyi kultúrában jelen lévő nemi alapú megkülönböztetésre. Az UNICEF elkötelezetten küzd azért, hogy aki lánynak születik, ne hátrányból induljon az életben.

Mind a könyv, mind a belépőjegy vásárlásával az UNICEF Magyarországot támogatod, az esemény együttműködő partnerei a Menő Könyvek és a Radnóti Miklós Színház.

Válasszon a 3.000, 5.000 és 7.000 Forintos támogatói jegyek közül, amivel az Unicef Magyarország munkáját segíti! Ne feledje, a jegy nem helyre szól, érkezési sorrendben lehet helyet foglalni!

Köszönjük a Mártogatós Catering & Home Delivery, valamint a Chez Dodo Macaron Manufaktúra nagylelkű támogatását.