Főszerepben az anyákHámori Eszter
Hámori Ildikó
Hernádi Judit
Kováts Adél
és lányaikBajor Lili
Szinetár Dóra
Tarján Zsófi
Kováts Rozi
Aki kérdez, beszélget és moderálD. Tóth Kriszta

Könyvbemutató, talkshow és jótékonyság a Radnóti Tesla Laborban

 

Velem van a baj? Vajon mit gondolnak rólam? Miért nem vagyok tökéletes? Miért ilyen vagyok? Miért nem fogadnak el úgy, ahogy vagyok?
Ha valaha feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, vagy a lányod tette fel neked, ott a helyed ezen a rendhagyó előadáson, ahol anyák és lányaik beszélgetnek útkeresésről, hibákról, sikerekről és kudarcokról, önmagukról és egymásról. A jegyvásárlással ráadásul az UNICEF Magyarország gyermekekért végzett munkáját is támogatod.

Ezen a napon jelenik meg Az önbizalom kódja lányoknak című kötet a Líra Kiadócsoport ifjúsági részlege, a Menő Könyvek gondozásában. A könyv gyakorlati segítséget ad a kamasz korosztálynak abban, hogy miként lehet a nőiséget, a vágyakat, a bizonytalanságot, a mindenhonnan érkező elvárásokat kezelni a mindennapi életben.

A könyvbemutatóhoz kapcsolódóan részt vesz az eseményen a Radnóti Színház Ifjúsági tagozata is. A RIM középiskolásai Az önbizalom kód lányoknak című könyvből saját korosztályukat érintő gondokról, bajokról és azok megoldásairól adnak elő jeleneteket.

Minden év október 11-én a világ a lánygyermekeket ünnepli. Az UNICEF ezen a napon kiemelten igyekszik felhívni a figyelmet a világban tapasztalható számtalan aránytalanság egyikére: a valamennyi kultúrában jelen lévő nemi alapú megkülönböztetésre. Az UNICEF elkötelezetten küzd azért, hogy aki lánynak születik, ne hátrányból induljon az életben.

Mind a könyv, mind a belépőjegy vásárlásával az UNICEF Magyarországot támogatod, az esemény együttműködő partnerei a Menő Könyvek és a Radnóti Miklós Színház.

Válasszon a 3.000, 5.000 és 7.000 Forintos támogatói jegyek közül, amivel az Unicef Magyarország munkáját segíti! Ne feledje, a jegy nem helyre szól, érkezési sorrendben lehet helyet foglalni!

Köszönjük a Mártogatós Catering & Home Delivery, valamint a Chez Dodo Macaron Manufaktúra nagylelkű támogatását.