Platonov

Nyomonkövetjük, mi történik az iskolai közösségben

Várjuk az újabb osztályok jelentkezését!
Hosszútávú együttműködési programunkat ebben az évadban hirdettük meg általános iskolás és gimnáziumi osztályok számára.
 
A regisztráló osztályokhoz kéthavonta elmegyünk mint a RIM drámainstruktorai, és másfél órás (dupla tanórás) vagy 45 perces foglalkozás keretein belül csapatépítő, problémafeltáró, közösségformáló, készség- és képességfejlesztő konvenciók felhasználásával dolgozunk a diákokkal.
 
A program célja, hogy az osztály életében a végzős és középiskolás évek alatt szinte végig jelen tudjunk lenni, segítsük őket a közösséggé formálódásban és az esetleges belső dinamikai problémák áthidalásában. Mivel rendszeresen találkozunk a diákokkal a közös munka során nyomon követhetjük a problémák kezelésének előrehaladását, majd elemezzük és értékeljük azt a pedagógusokkal közösen az év végén.
 

A foglalkozások tematikáját az osztályfőnökkel egyezetjük. Gyakori témák: közösségépítés, osztályon belüli kirekesztés, osztályon belüli érzelmi kapcsolatok, kisebbségek kérdésköre, társadalmi beavatkozás, csoportmunka erősítés, stb.

A részvétel budapesti iskolák esetében díjmentes, vidéki iskoláknál útiköltség térítés kérünk. A programba 7. és 8. évfolyamos, illetve gimnazista osztályok jelentkezését várjuk.

 
További információ és regisztráció: Széplaki Nóra, radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu