Menj haza színházba!

Készüljenek fel egy intellektuális csemegére!

Nagy Péter István a lélektani dráma határán billegő előadást rendezett a Don Carlosból, ami nem csak a billegés miatt izgalmas, hanem a komplexitása okán is: a színpadi jelenlétet fokozza és a furcsán tükröződő, zeg-zugos, költői teret tágítja az élő kamera használata, a részben élő zene pedig hangszőnyegként terül az előadás alá.
Kis és nagy kérdésekről szól, család és politika összefonódásáról ez a Don Carlos, és attól aktuális, hogy egyszerűen “megszólal”. Április 25. vasárnap, 19.00.

“Ha a szíved már elfelejtett már az emberekért dobogni – akkor füstbe száll az utolsó remény is.”

Csatlakozzanak!

 

Radnóti… Otthon

április 11. vasárnap, 19.00 Asztalizene  
április 25. vasárnap, 19.00 Don Carlos  Megtekinthető 2021. 04. 25. 19:00 és 2021. 04. 27. 19:00 között.

A jegyértékesítés az előadáskezdés előtt 70 perccel lezárul.

 

ezzel a piktogrammal ellátott közvetítésekre az alábbi speciális tudnivalók vonatkoznak:

::: NINCS kasszazárás, azaz a nézők bármikor jegyet tudnak venni,
::: méghozzá egészen a 24-48 órás időtartam mínusz az előadás hossza mínusz 2 óráig (azaz, ha egy VoD este 20:00-kor ér véget, és 120 perc az előadás hossza, akkor aznap 16:00-ig lehet rá jegyet venni), ezt az időpontot külön jelezzük az egyes előadásoknál
::: aki épp akkor vesz jegyet, amikor az élő vagy felvételről sugárzott előadás megy (tehát tipikusan este 19:00-től vagy 20:00-tól az élő vagy felvételről sugárzott darab végéig), akkor ott fog tudni becsatlakozni az előadásba, ahol az éppen tart (azaz épp olyan a helyzet, mintha elkésett volna a nézőtérről), viszont a VoD időszak alatt természetesen megnézheti (akár újra, akár többször is), amikor csak akarja.

 

Keverj egy koktélt vagy csak tölts egy szódát, lehetsz kígyóbőr öltönyben vagy flip-flop papucsban, karanténban vagy útközben, a neten elérsz minket.

Az előadást csak otthoni megnézésre tudod megvásárolni, nyilvános vetítésre (kávézóban, kocsmában, kertmoziban, stb.) ez nem biztosít jogot.