A Covid miatti leállások, az ismeretlen helyzet, a teljes bizonytalanság kikezdtek velünk. Most bizonytalan ideig minden előadás elmarad. Van a tarsolyunkban néhány előadás, amit közvetíthetünk számotokra, hogy ne kelljen színház nélkül élni.

Menj haza színházba!

DECEMBER 31-éN, CSÜTÖRTÖKÖN ESTE 8-KOR KÖZVETÍTJÜK

A csapodárok

című nagy sikerű komédiát az eszinhaz.hu oldalon.
A jegyértékesítés december 31-én 19.00 órakor zárul. 600 fő magyarországi és 500 fő külföldi színházrajongónak nyitjuk meg a virtuális nézőteret.

Ruzante művét Peer Krisztián dolgozta át, Szőcs Artur rendezte és a zenét hozzá Rozs Tamás szolgáltatja. „Miféle középkor ez? Könnyű kitalálni: sötét. Mert egy dolog a röneszansz, és más az, hogy mi látszik abból vidéken meg a periférián. Itt még ötszáz évet várni kell arra, hogy az értelem fénye bevilágítsa a feudális éjszakát. De ezt is kivárjuk, nem igaz?” A szerepekben Rusznák András, Sodró Eliza, Pál András, Bálint András és Baki Dániel látható.

 

Radnóti… Otthon

Keverj egy koktélt vagy csak tölts egy szódát, lehetsz ocelot bundában vagy flip-flop papucsban, karanténban vagy útközben, a neten elérsz minket.

Az előadást csak otthoni megnézésre tudod megvásárolni, nyilvános vetítésre (kávézóban, kocsmában, kertmoziban, stb.) ez nem biztosít jogot.