Vizsga a Radnótiból

Integrált tervezés. Ez a kurzus címe, amit a Metropolitan Egyetemen Remete Kriszta jelmeztervező, a Divat- és textiltervezés mesterszak tanára tartott ebben a félévben. Az integrált társművészeti gyakorlat lényege, hogy együtt dolgoznak grafikusok, mozgóképesek, animációsok, építészek, média designerek, divat- és textiltervezők, formatervezők, valamint design- és művészet menedzserek egyaránt.

A Radnóti Projectben a karanténhelyzethez igazodva a hallgatók azt az elképzelt helyzetet tervezték meg, hogy egy ilyen bezárt állapotban a meglévőkön kívül milyen plusz információt szeretnének még megtudni a Radnóti Színházról, a társulatról, az előadásokról. A színház honlapján és közösségi oldalain milyen plusz tartalmak lehetnének még, milyen interakciók születhetnek meg egy internetes felületen egy karanténhelyzetben.

A félév folyamán a Radnóti színház munkatársai konzultációkkal és további ismeretanyag átadásával segítették a projekt fejlesztését. A lezáró online vizsgán a Radnóti Színház igazgatónője, Kováts Adél, valamint a színházkreatív vezetése is jelen volt.

 

A projektben részt vevő hallgatók:
Kiss Eszter, Vad Bence, Antal Amanda (Tervezőgrafika mesterszak); Gulácsi Orsolya, Löw Dorottya (Divat- és textiltervezés mesterszak); Spitzer Fiorella, Parti Zsófia (Animáció mesterszak); Lencsés Noémi , Farkas Júlia (Építőművész mesterszak); Hammer Dorina (Formatervező művész mesterszak)

Remek munkát végeztek! Gratulálunk!