Novemberi jegyvásárlás

Október 5-én, hétfőn 10.00 órától kezdjük árusítani a novemberi előadásainkra a jegyeket online és személyesen is. Erre a hónapra két premier is jutott. Az egyik a Don Carlos Nagy Péter István rendezésében, aki fiatal alkotócsapatával és új szövegváltozatban állítja színpadra Schiller művét. Ebben az előadásban látható együtt a három új tagunk is Mészáros Blanka (Erzsébet királynő), Nagy Márk (Don Carlos) és Baki Dániel (Posa márki).

A másik egy független, Manna produkciós bemutató, a Minden negyedik a Radnóti Tesla Laborban lesz, ahogyan korábbi előadásuk, az Én, Iphigénia is . Újra streamelünk élőben, november 4-én a MOLIÈRE – the passion című előadásunkat. A 10, A vágy, A szerelmesek házai, a Gloria és A gondnok mellett látható a szeptemberi bemutatóink a Csapodárok és a Gina. Lovas Rozi újra látható a Csillagképekben Brasch Bencével. Új műsor is került a Radnóti Tesla Labor repertoárjára a Dollár Papa Gyermekei és a Trafó közös produkciója, az Árvácska. Narratívásoktól a Kurázsi és gyerekei valamint a Törvényen belül előadások lesznek a Laborban.

Kedves Közönségünk, a színházak most az Önök szokatlan hiányát élik meg. Mindent megteszünk azért, hogy az egészségvédelmi szempontokat biztosítsuk. A Radnóti erkélyén Covid-ülésrendet alakítottunk ki és a földszinten is csökkentettük a nézőszámot, ugyanígy a Radnóti Tesla Labor nézőtereiből is kivettünk székeket, valamint óvintézkedéseket vezettünk be már az évad indításakor. Ezekről itt tájékozódhatnak.

Találkozzunk a színházban novemberben is!