Megjelent a Radnóti Évados Magazinja

A sorozat immár három részes, volt a piros, a sárga, most pedig lett a kék. Minden döntésnek, választásnak több lehetséges kimenetele van. Ezt járják körül az évad bemutatói és erre reflektálnak a színészek és a kortárs írók a magazinban. Mindezt erősítik Máté Balázs a színészekről készített különleges fotókkal a mozgást, a próbafolyamatot, a választás lehetőségeit próbálta modellezni a képekkel, szekvenciákkal. A rendezőkkel készült interjúkból rendezői meglátásokat és háttérinformációkat kapnak az olvasók a készülő előadásokról. A lapot közösen álmodták meg az art direktorok, Yann Baillieul, aki tördelte, színezte és a typográfiával dolgozott és Tóth Andrej, a színház állandó plakáttervezője, aki csíkozta, „firkálta”, karikázta a papírlapokat.

Jó lesz elmerülni benne. Kellemes olvasást és sok színházbajárást kívánunk a nézőknek!

Máté Balázs – a MOME fotográfia szakán végzett 2014-ben. Portrékat, divatfotókat készít. Volt Pécsi József ösztöndíjas és tanított a Kaposvári Egyetemen stúdiótechnikát. Szabadúszó fotóművész. Munkáit kiállította többek között a Saatchi Galéria, a Ludwig Múzeum, részt vett a Dubai Design Napokon, Vienna Photobook Fair-en, Backlight Photo Fesztival-on és a Budapest Art Market rendezvényen.
http://balazsmate.com/

Tóth Andrej – tervezőgrafikus, képzőművész, 2003-ban végzett a MOME-n. Rendkívül innovatív és sokoldalú művész, tagja a Magyar Plakáttársaságnak, számos művészeti díj tulajdonosa, a Radnóti Színház és az A38 Hajó állandó tervezőgrafikusa. Megálmodta az Arthekket és Jónást, tanít a Metropolitan Egyetemen. Műveivel találkozhattak Párizstól, Isztambulon át Moszkváig egyéni és csoportos kiállításokon.
https://andrej.hu/

Yann Baillieul – Harmadik éve a legnagyobb gonddal és szakmaisággal találja ki és tördeli széppé a Radnóti Évados Magazint. Hosszú évek óta a Marquard Media Kiadó oszlopos tagja. Az általa készített kiadványok sorra nyerik a Kreatív Media Design díjait.

THEFOUR – Friss és innovatív, fiatal alkotópáros: Gálvölgyi Anett és Miovác Márton divattervezők 2015-ben alapították meg a THEFOUR brandet. Számos kiállításon, divatbemutatón forog a nevük, de előszeretettel dolgoznak színházakban is. Nekünk a fotózáson segítettek. Köszönjük.
https://thefour.hu/en

A kiadványról Hevesi-Szabó Lujza készített fotókat, a MOME mesterszakos hallgatója.