Júniusi jegyvásárlás

Júniusban a szokásostól eltérően tovább játszunk, egészen a hónap közepéig. Így több előadást tűztünk műsorra a Futótűzből és A játékosból is.  A műsort már megtalálják honlapunkon az Előadásaink/Műsor fül alatt, illetve a Naptár menüpontra kattintva, jegyeket április 20-án 10:00-tól árusítjuk a helyszínen és online egyaránt.
futotuz_02

Az idei Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjába beválogatták színházunk Futótűz című előadását Alföldi Róbert rendezésében, a főbb szerepekben Kováts Adéllal, László Zsolttal, Martinovics Dorinával, Olasz Renátóval, Csomós Marival és Lovas Rozival. A versenyprogram előadásait Kovács Dezső kritikus és Árkosi Árpád rendező válogatta, összesen hét nagyszínházi és hét kamaraszínházi előadás került a versenyprogramba. Gratulálunk minden jelöltnek! Az előadást Pécsen június 11-én 17 órakor láthatják.
magveto

Június 9-én, pénteken 19 órakor szeretettel várjuk az érdeklődőket a Nem csak egy kaland című Magvető-estre, amely a kiadó Ünnepi Könyvhétre megjelenő köteteinek premierje. Napjaink magyar irodalmának legfontosabb és legizgalmasabb szerzői – köztük Csabai László, Erdős Virág, G. István László, Havasréti József, Kántor Péter, Kocsis Árpád, Rakovszky Zsuzsa, Szijj Ferenc, Tóth Kinga, Tóth Krisztina, Vida Gábor – idén is ekkor és itt olvasnak fel első alkalommal vadonatúj műveikből. A közönség ezen az esten test és szöveg-közelről találkozhat kedves szerzőivel. A nyomdából érkezett friss példányok pedig a helyszínen dedikáltathatók.
thenotebook

Ínyenceknek a zágrábi színház június 1-i, csütörtöki vendégjátékát ajánljuk, ami Ágota Kristóf A nagy füzet című kisregényének színpadi változata. Az előadást magyar felirattal láthatják horvát nyelven.

 

Találkozzunk a színházban júniusban is!