Itt a február

Az “anyaszínházban”, a Radnóti leszűkített színpadán mutatjuk be A szerelmesek házai című Bernard Shaw darabot február 23-án, vasárnap Valló Péter rendezésében. Az 1892-ben írt darab Péterfy Gergely és Kovács Krisztina újrafordításában kortárs hangon szól a társadalmunkat ma is befolyásoló problémákról, érdekekről, kapcsolatokról. Shaw egy erkölcsileg teljesen magába roskadt társadalomról ír, amiből a fiatalok se tudnak kiszakadni.

A gondnok premierje februárban volt, és egy év alatt a 25. előadásához ér február 28-án.

November óta folyamatosan több független társulás előadását láthatják nálunk, a Radnóti Tesla Laborban. Jövő februárban újabb alkotással bővül a repertoár: Závada Péter darabját, az Én, Iphigéniat 2020. február 2-án, vasárnap mutatja be nálunk a MANNA Produkció Eke Angéla előadásában. Szintén februárban lesz a Radnóti Tesla Laborban a külföldön és itthon is nagy sikert aratott Magyar akác. A NARRATÍVA előadásai közül mind a Kurázsi és gyerekei, mind a Törvényen belül látható a Radnóti Tesla Labor repertoárján. Ugyanitt a Radnóti saját produkciói A vágy és a Gloria előadásokat is többször műsorra tűztük. A rendkívül szórakoztató Elhanyagolt férfiszépségek című előadás egyszer tekinthető meg februárban, ahogyan a Napraforgó is.

Online és személyesen a jegyárusítást december 16-án 10.00 órától indítjuk. Válogassanak kedvükre a februári kínálatból, és találkozzunk a színházban!