Indul az őszi jegyvásárlás – 6 helyszínen a Radnóti

Július 16-án, hétfőn 10.00-tól lehet a neten szeptemberi és októberi műsorainkra színházjegyet, valamint bérleteket vásárolni. Sokan talán nem tudják, de színpadunk a szomszédban zajló építkezés miatt kisebb lesz a következő évadra. Így a nagyobb díszleteket igénylő előadásainkat vendéghelyre visszük, ezért találnak új helyszínmegjelöléseket térkép-linkkel az előadásaink mellett.

A III. Richárd és az Ádám almái a Magyar Színházban, a Futótűz és A párnaember az Ódry Színpadon lesz műsoron, de jegyvásárlást a Radnóti csatornáin keresztül lehet továbbra is intézni. Ez minden helyszínünkre érvényes.
Bizonyos előadásaink és néhány bemutatónk maradnak a Radnóti színpadán, ezek az: Üvegfigurák; Egy piaci nap; Viva Bartók!; színArany; Szövegséták Esterházyval.

Erre a szűkített színpadra terveztük az évad első két bemutatóját, Osztrovszkij: A művésznő és rajongói címmel egy keserű komédiát Valló Péter rendezésében és Székely Csaba: 10 című zenés ősbemutatónkat Sebestyén Aba rendezésében.
Új helyszínen, a TESLA LOFT termében mutatjuk be Hajdu Szabolcs rendezésében Branden Jacobs-Jenkins: GLORIA című előadásunkat, amit Magyarországon először láthatnak, és a LOFT teremben is először debütál színházi produkció. A kortárs amerikai darabot Totth Benedek fordította a színház felkérésére.

A Kezdhetek folytatódni című Petri-estünket továbbra is a Keres Emil Próbatermünkben nézhetik meg novembertől.

Erre a sokhelyszínes évadra csak egy bérletet hirdetünk meg, ami 3 előadásra érvényes, erről itt tájékozódhatnak. Továbbra is előnyökkel jár, ha belépnek a Radnóti Baráti körébe, a rendszeren nem változtattunk, a részleteket itt olvashatják.

Jegyirodánk és pénztárunk augusztus 27-én nyit a szokásos menetrendben.

Kérjük, jöjjenek velünk minden régi vagy új radnótis helyszínünkre, mi ott várjuk Önöket!

Addig jó pihenést és élménygazdag nyarat kívánunk kedves Közönségünknek!