Indul a színházi élet

Azt reméljük, hogy szeptembertől újra normál üzemmódban működhetnek a színházak. El is készült a Radnóti őszi műsora, melyből innen lehet csemegézni, és július 21-én 10.00-tól már jegyek is válthatók online és személyesen. A jegyiroda nyitvatartásáról itt tájékozódhatnak.

Két bemutatóval indul a szeptember, a Csapodárokkal, amit a Radnóti színpadán mutatunk be Szőcs Artur rendezésében, Peer Krisztián átiratában. Nem is baj, hogy a Covid után egy ízig-vérig reneszánsz komédiát mutatunk be, hogy legyen min nevetni, oldani a szorítókötéseket, amiben hónapokig éltünk.

A Radnóti Tesla Labor, a Kazinczy utca 21. szám alatt szeptember végén a Gina című ősbemutatóval várja nézőit. Schwechtje Mihály rendező a szöveget a színészek improvizációja alapján írja. Az előadás korunk problémáját dolgozza fel: a party drogok létezése miként borít meg családokat, fiatal életeket, hogyan lehet feldolgozni mindezt, főleg az elkövetők szüleinek.

A Radnóti Tesla Laborban a saját előadásainkon túl továbbra is láthatók a függetlenek produkciói, melyekből az Elhanyagolt férfiszépségeket, a Törvényen belült, az Én, Iphigéniát és a Magyar akácot láthatják októberben.
Lesz még 10, meg A vágy, MOLIÈRE – the passion, Gloria, A szerelmesek házai, Radnóti és Petri-est is.

Találkozzunk a színházban!