Indul a RIM

A Radnóti Ifjúsági Műhely idén újabb csoporttal bővül. Már felsősöknek (10-13 éves korosztály) is tart keddenként foglalkozásokat, amit az újonnan hozzánk szerződött drámainstruktor, Szendrey Gitta vezet majd októbertől.

Továbbra is várja a középiskolások és egyetemisták jelentkezését Széplaki Nóra és Lakatos Dóra drámainstuktorok. Szeptember 28-ig lehet a radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu e-mailcímre küldeni a jelentkezési lapot, amit innen tölthettek le. A foglalkozások ingyenesek, de a létszám korlátozott.

Ne maradjatok le!

 
Szalai Boglárka, másodéves diák:

Mi jut eszedbe arról, hogy „RIM”?
Egyszerre lenni sebezhető kisgyereknek és éretten gondolkodó felnőttnek.

Melyik játék lett a kedvenced azok közül, amiket kipróbálhattál?
A rendőrös, mikor két ember elkövet egy fiktív bűntényt, és meg kell győzni a többieket – akik a rendőrség tulajdonképpen -, arról, hogy ők ártatlanok. A játék sikeressége azon múlik, hogy a két tettes mennyire beszélt jól össze a kihallgatás előtt, vagy éppen ellenkezőleg: a rendőrséget alkotó csapat mennyire agyafúrt kérdésekkel állt elő.

Te mit mondanál annak, aki azon gondolkozik, hogy jelentkezzen-e? 
Itt a lehetőség, hogy RIM-es legyél! Mivel évente egyszer adatik ilyen alkalom az életedben, ne halaszd el, mert őrületesen nagy hibát követnél el vele. Ebben a közösségben – bárki is légy –, magadra fogsz találni, sőt, nem csak magadra, hanem igaz barátokra. Ha csak egy kicsit is érdekel a színház, és szeretnél egy összetartó közösség tagja lenni, akkor ne késlekedj, töltsd ki a jelentkezési lapot, mert ezek szerint te éppen RIMelsz ránk!

 
Lux Hanna, másodéves egyetemista:

Mi jut eszedbe arról, hogy „RIM”?
Rendkívül Intenzíven Mókázunk.

Melyik játék lett a kedvenced azok közül, amiket kipróbálhattál?
Mikor kettesével próbáljuk túlüvölteni a másikat, minél gyorsabban kitalálva, hogy Feri Franciaoszágban Farag, vagy Fanni Ferencvárosban Fut.

Te mit mondanál annak, aki azon gondolkozik, hogy jelentkezzen-e? 
Jelentkezz, ha egy olyan csapat része akarsz lenni, akikkel minden percet élvezni fogsz, és ha szeretsz belesni a kulisszák mögé.