Hogyan lehet Los Angeles Afrika egyik országa?

Hogyan lehet Los Angeles Afrika egyik országa? Elég sok meggondolatlan válasz hangzik el, mikor egyszerre kell kreatívnak, koncentráltnak és gyorsnak lenni.
A vicces válasz az intelligens bumm elnevezésű drámajáték közben hangzott el, ami már nem csak a RIM-es diákok, de a P+R-ben résztvevő pedagógusok egyik kedvenc formája is lett.

_IMG_4864 _IMG_4858

Október 11-én tartottuk idei első Pedagógus és Radnóti programunkat. A másfélórás délutáni összejövetelt Kováts Adél nyitotta meg:

“Több ismerős arcot is látok már köztetek. Nagyon örülök, hogy ilyen jól működik már két tanéve az együttműködés a színház és a tanárok között. Az újakat pedig sok szeretettel köszöntöm a Radnótiban.”

_IMG_4857 _IMG_4877

Az idei évad új együttműködési lehetőségeket tartogat az érdeklődő gimnáziumoknak és középiskoláknak. Széplaki Nóra, a Radnóti Miklós Színház egyik drámainstruktora a 3 lépcsős programról és a RIM-ről beszélt a pedagógusoknak.

_IMG_4887 _IMG_4856

“A háromlépcsős színházi nevelési program mellett mostantól egy szorosabb együttműködési programot indítunk, melynek kereteben az iskolák csapatépítő és készségfejlesztő 45 perces drámapedagógia foglalkozásokat kérhetnek osztályaik számára.”

_IMG_4878 _IMG_4846

Gaborják Fanni, a RIM új drámainstruktora és a Radnóti Színház újdonsült munkatársa kifejezetten iskolai környezetben jól felhasználható drámajátékok bemutatásával zárta a találkozót. A játékok közül jópárat a saját bőrükön is kipróbálhattak a tanárok, akik diákokat megszégyenítő játék- és jókedvvel vettek részt a közösségépítő  gyakorlatokon.

Hát így lett Los Angeles Afrika egyik országa.