ujbemutatok

Évadkezdés, szeptember-októberi jegyvásárlás

Kedves Nézőink! Hűsölők, Nyaralók, Dolgozók és Otthonülők!

Július 15., szombat déltől színházunk megkezdi a bérlet- és jegyértékesítést az őszi bemutatóinkra és előadásainkra. Gazdag és sűrű évadkezdésünk lesz, hiszen a Színházak Éjszakája után egy különleges bemutatóval indítjuk az évadot szeptember 26-án.
Viva Bartók! címmel, Bálint András és Fülei Balázs levélkoncertjét nézheti, hallhatja a nagyérdemű Galgóczy Judit rendezésében. 
Októberben több fontos eseményünk lesz, kezdve a 4-dikei könyvbemutatóval egybekötött előadásunkkal.
A Magvető Kiadó megjelenteti Heltai Jenőnek az eddig még nem publikált Ostromnaplóját, amiből a Bálint András nevével fémjelzett nagy sikerű önállóestet, a Heltai naplóját is műsorra tűzzük.
Október 21-én az Ádám almáit mutatjuk be Szikszai Rémusz rendezésében, amit Budapesten először láthat a közönség.
27-én pedig Arany balladákra hangolt színAranyunk premierje lesz 4 menyasszonnyal és egy csellóssal, Szilágyi Bálint rendezésében. Színes őszünk lesz, készüljenek!


Pozsonyi Piknik

Szeptember 2-án, szombaton találkozhatnak velünk a Pozsonyi Pikniken, a Színházak utcájában, rögtön az első utcácskában a Szent István parknál. Itt színházunk művészeivel várjuk önöket nagy szeretettel. Jegyeinket ezen a napon 10% kedvezménnyel árusítjuk, és bérleteket is vehetnek. A Baráti Körről és új támogatási rendszerünkről is ekkor informálódhatnak.


Váltson 4 előadásra szóló bérletet a Radnóti Színházba a 2017/2018-as évadra!

Mindkét bérletfajta négyféle árkategóriában vásárolható meg, további fontos információ honlapunkon.

Jegyértékesítés: 
061 322 1071
szervezes@radnotiszinhaz.hu
Jegyirodánk augusztus 29-én, kedden 11.00 órakor nyit.Színházak Éjszakája

Szeptember 16-án, szombaton változatos programokkal várjuk önöket a Színházak Éjszakáján. A program még titkos, de Sneci, Pál András, Gazsó Gyuri biztosan velünk lesz, és zenélni is fogunk! Ezen a napon is gondoltunk önökre, mert 20% kedvezménnyel árusítjuk jegyeinket repertoár-előadásainkra a karszalaggal rendelkező nézőinknek.


Gazsó György a Kaszás Attila-díj jelöltjei között

Idén tizedik alkalommal kerül sor a Kaszás Attila-díj átadására. A díjat azok a színművészek kaphatják meg, akik nem csak színházi, hanem jelentős közösségépítő szerepet is játszanak a társulatban.

Gazsó Györgyöt, a Kaszás Attila-díj idei jelöltjét így jellemzi Kováts Adél, Csomós Mari, Bálint András és Schneider Zoltán.
Szavazzon ön is ITT Gazsó Györgyre augusztus 20-ig!


Színikritikusok díja

Szeptember 21-én tartják a Színikritikusok díjátadó gáláját, ahol a Radnóti Színházból Kováts Adél (Futótűz) és Csomós Mari (A játékos) juthat színészi díjhoz, a legjobb díszletek között pedig az Iván, a rettenet szerepel. Izgalommal várjuk!

 

Találkozzunk a színházban az új évaban is!