Az elmaradt előadások jegyeiről

A márciusban és áprilisban elmaradt előadások jegyeinek visszaváltásáról szeretnénk informálni Önöket. A Radnóti Színház nem tud ígéretet tenni az előadások pótlására, így mindenkinek visszaváltjuk a jegyeit, kivéve annak, aki arról nyilatkozik, hogy nem kéri vissza a jegy árát.
Akik online vásárolták meg jegyeiket, nekik április 30. után az Interticket (jegy.hu) automatikusan visszautalja a jegyek árát.
A tömeges feldolgozás miatt a folyamat nem megy gyorsan, ezért a türelmüket kérjük. Erről nem kell nyilatkozni, ez automatikusan történik!

Viszont arról kell, ha NEM szeretnék visszakérni a jegy árát.
Sokan állnak a #neváltsvisszajegyet mozgalom mellé, ami nagyon szép kezdeményezés és minden színház hálával fogadja. Ezt a nemvisszaváltást viszont csak akkor tudják foganatosítani, ha erről nyilatkoznak az alábbi linken. A márciusi előadásokról már mától, az áprilisi előadásokról 04. 08-tól lehet nyilatkozni:

Nyilatkozni április 30-ig lehet, ezt követően az Interticket automatikusan visszautalja jegyek árát azoknak, akik nem töltöttek ki “neváltsvisszajegyet” nyilatkozatot.
A jegyirodánkban vagy pénztárunkban megvásárolt jegyeket ugyanott tudják visszaváltani, de az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig nincs lehetőség a személyes jegyvisszaváltásra. Ezért kérjük a türelmüket.

Többen kérdezték, hogyan tudnak most a színházunknak segíteni. Erre az alapítványunk ad lehetőséget. Aki teheti, adomány felajánlásával vagy a személyi jövedelemadójának 1%-ával tudja a Radnóti Színházért Alapítványt támogatni.
Adószám: 18073874-2-42

Számlaszám: OTP Bank 11706016-20771490

Kérdéseiket továbbra is fogadjuk az adott időpontban és elérhetőségeken:

Hétköznaponként 14.00 és 17.00 között a szervezes@radnotiszinhaz.hu, valamint a 06 20 363 4468 elérhetőségeken.

Nagyon hiányzik mindannyiunknak a színház, a kapcsolat, a közös élmény, amit a nézőinkkel együtt naponta átéltünk. A járványveszély miatt még bizonytalan ideig sajnos ebben nem lesz részünk.

Vigyázzanak Magukra!