Áprilisi jegyvásárlás

Áprilisi előadásainkra a jegyvásárlás február 15-én, szerdán 10 órától kezdődik online és a jegyirodában egyaránt. A műsort már megtalálják honlapunkon az Előadásaink/Műsor fül alatt, illetve a Naptár menüpontra kattintva.

1945

Április 4-én, kedden feledhetetlen programot ajánlunk a Radnótiban a SZÓVAL elnevezésű beszélgetés sorozatunk egyik részeként: egész estés színházi talk-show lesz Nyáry Krisztián moderálásában, és filmrészleteket vetítünk az 1945 című új magyar filmből. A beszélgetésen részt vesznek: Rudolf Péter színész, Török Ferenc rendező, Szántó T. Gábor író és Vági Zoltán holokausztkutató, történész.

rajz (3)_1200_600

Április 8-án, szombaton a 11 órakor és 15 órakor kezdődő Ofélia árnyszínháza című előadásunk után a nagy sikerre való tekintettel ismét játékos színházpedagógiai foglalkozást tartunk Széplaki Nóra és Lakatos Dóra drámainstruktorok vezetésével. A foglalkozáson a részvétel ingyenes, regisztrálni a radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu címen lehet.
arany

Április 11-én, kedden, a költészet napján 13 év után újra látható lesz kicsit másként Bálint András Arany című estje. Elővettük, felújítottuk, Bálint András pedig ezalatt korban beérte Arany Jánost. Ez a személyes hangvételű est megmutatja nekünk az emberi Arany Jánost, az ironikus, a magányos, a szeretettel teli költőt. 

ivan_a_rettenet

Április 29-én, szombaton 25. alkalommal tűzzük műsorra az Iván, a rettenet című előadásunkat. Bulgakov színdarabját Vecsei H. Miklós írta át. „A fiatal alkotópáros által létrehozott, több egyetemi hallgatót is bemutató előadás üdeségét éppen az ifjúság mámoros ereje adja. Ezek a színházi figurák olyan lázzal dolgoznak, hogy nekik elhisszük: amennyiben tényleg akarják, képesek megváltoztatni a világot.” /Mészáros Márton: Centikre a fényévektől, kulturpart.blog.hu/

ketten

Aki nem tudja a Radnótiban megnézni a Jelenetek egy házasságból című darabunk utolsó előadását márciusban, az április 5-én és 6-án pótolhatja Szentendrén, a Pest Megyei Könyvtár Színháztermében.


Találkozzunk a színházban!