Áprilisi jegyvásárlás

Február 14-én, pénteken 10.00 órától indul a jegyárusítás az áprilisi előadásainkra.

Bár a korábbi híradásunkban közölt előadásszámhoz képest két előadással többet tudunk műsorra tűzni áprilisban a 10-ből – mivel a produkció nem megy Nagyváradra -, ennek ellenére kérjük kedves Közönségünk megértését, mert ebben a hónapban is nehéz lesz 10 jegyekhez jutni. Szeretnénk megköszönni a kitartását annak, aki hónapok óta nem tud 10 jegyet venni, ha minden sikerül, akkor júniusban bőven lesz előadás a 10-ből.

De a Radnóti repertoárja nem csak az ekkor már 50. előadását ünneplő 10-ből áll, hiszen sok remek darabot kínálunk mind a színházban, mind a Radnóti Tesla Laborban, valamint kihelyezett játszótereinken. Április elsején III. Richárddal nyitjuk a hónapot. A február végi friss bemutatónkat, A szerelmesek házait, amiből remek hangulatú nyílt próbát tartottunk szombaton, háromszor tűztük műsorra áprilisban. Mindkét költői estünk látható lesz, a Radnóti és a Kezdhetek folytatódni. A Radnóti Tesla Laborban van A vágy és a Gloria, utóbbinál a 25. előadásnál tartunk, valamint ebben a hónapban mutatjuk be a NARRATÍVA Produkció sorrendben harmadik premierjét Pass Andrea rendezésében, A Jelentéktelent. A nagy sikerrel bemutatott Závada Péter: Én, Iphigénia kétszer látható majd. A függetlenek sorában áprilisban műsoron a Magyar akác, a Kurázsi és gyerekei, a Törvényen belül, a Napraforgó és a különleges táncelőadás, az Elhanyagolt férfiszépségek. Aki nevetésre vágyik, ezt ne hagyja ki!

Végül egy fontos eseményre hívjuk fel a figyelmet, április 14-én lenne Esterházy Péter 70 éves. Ebből az alkalomból 15-én, szerdán újra műsorra tűztük a Szövegséták Esterházyval című előadásunkat. Mivel ebből csak egy előadásunk van ebben az évadban, a jegyekre érdemes mielőbb lecsapni.