A vágy

Schneider Zoltánt a Kult50 bizottsága az elmúlt évad legjobb férfiszínészének választotta A vágyban és a Semmit sem bánokban a Rózsavölgyi Szalonban nyújtott alakításáért. Aki még nem látta a 18 éven aluliaknak nem ajánlott előadást, a következő hetekben pótolhatja.

“Schneider Zoltánon nagyon testhezálló Otto szerepe, nem lehet kivetnivalót találni benne. /…/ Schneider Zoltán nagyon jó abban, hogy az ilyen alacsony színvonalú, egyszerű, drabális személyiségekbe árnyalatokat, átélhetőséget vigyen, itt sincs benne kisiklás. Bőven túltolhatja a frusztrációból adódó agressziót, az előítéleteket és a tudatlanságot, és még onnan is vissza tudja hozni a karaktert, nem válik állattá a szemünkben, látjuk a sérülékenységét, gyámoltalanságát és azt, hogy a félrelépésben végül nem is a szex a lényeg, hanem az, hogy Mitzi gyógyítja a Hilde elutasítása által ütött sebeket.” Gergics Enikő, szinhaz.net

Alföldi Róbert rendezése legközelebb október 27-én és 28-án látható a Radnóti Tesla Laborban. Az ún. covid-ülésrend miatt kevesebb jegy váltható, mint eddig.

október 27. kedd
október 28. szerda
november 19. csütörtök
november 20. péntek