A Radnóti Színház egészségvédelmi rendelkezései a járványveszély időszaka alatt

Az elmúlt időszakban szinte naponta váltakozva érkeztek hozzánk a sokszor egymásnak gyökeresen ellentmondó hivatalos információk és újsághírek a színház látogathatóságával kapcsolatban; kötelező kérni a védettségit; nem kötelező, de kérhetjük; kérhetjük, de az igazolványt nincs jogunk elkérni…

Nem szeretnénk semmilyen jogi rendelkezéssel szembe menni, azt szeretnénk, ha mindenki, aki színházba jöhet és jön, a legnagyobb biztonságban legyen vagy érezze magát. Ezért jelen helyzetben csak kérhetjük, hogy védettségi igazolvánnyal rendelkezők vásároljanak jegyet, és tudjuk, hogy sokszor kényelmetlen, de hordjanak újra maszkot a színházban.

Amennyiben védettségi igazolvánnyal váltanak jegyet, várhatóan a későbbiekben is gond nélkül látogathatják majd biztonsággal az előadásainkat.

Kérjük, segítse Ön is munkánkat, hogy a színházlátogatás minél biztonságosabb legyen mindenki számára!

A pandémia okán kialakult helyzet miatt az alábbi egészségügyi óvintézkedéseket tesszük és kérjük nézőinktől minden helyszínünkön: Radnóti Színház, Radnóti Tesla Labor, Keres Emil Próbaterem.

Az esetleges további korlátozásokra való tekintettel fenntartjuk a jogot, hogy a vírushelyzet függvényében limitáljuk az előadásainkra váltható jegyek számát. Érdemes figyelni a híradásainkat és kapcsolatban lenni a jegyirodánkkal (szervezes@radnotiszinhaz.hu és 06 20 363 4468).

Amit kérünk:

::: Kérjük, hogy csak tünetmentesen jöjjön az előadásokra (influenzára jellemző tünetek: láz, köhögés, nátha)!
::: Kérjük, hogy belépéskor és az előadás szünetében is használja a kihelyezett érintés nélküli kézfertőtlenítőt!
::: Erősen javasoljuk a maszk használatát!
::: Ha Ön késős típus, számoljon plusz 3 percet a lázmérésre és kézfertőtlenítésre, ennyivel előbb érkezzen meg, mint szokott

Amit teszünk:

::: Az előadások előtt a főbejáratnál minden nézőnek lázat mérünk, akinek 37,5 vagy 37,5 feletti a testhője, vagy az influenzára jellemző tünetei vannak, akkor a színházba nem jöhet be, és a jegy árát visszatérítjük.
::: Az előtérben 2 helyen, a nézőtér jobb és bal oldali ajtajánál érintés nélküli kézfertőtlenítőt helyeztünk el.
::: Az előadás előtt és a szünetben fertőtlenítő takarítást végzünk a mosdókban és a nézőforgalmi terekben (alkoholos törlőkendővel kezeljük a székeket, karfákat, kilincseket, pultokat stb.).
::: Az előadás előtt, valamint a szünetben levegőtisztítást alkalmazunk (légfertőtlenítő aerosollal).

::: Egészségvédelmi szempontok miatt nézőinktől kérhetjük a helyváltoztatást.
::: Amennyiben szüksége van maszkra, a pénztárban vagy a nézőtéri felügyelőnél vásárolhat egyszerhasználatos (350 huf) vagy Radnóti logóval márkázott maszkot (2000 huf). Ez utóbbi vásárlásával támogatja a színházunkat.
::: Korábban, 18.15-kor nyitjuk a színház kapuit.
::: 20 perccel korábban beengedjük a nézőtérre a közönséget, hogy ne az előcsarnokban tömörüljünk.Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

a Radnóti Színház vezetősége