A Radnóti és a csökkentett férőhelyek száma

A tegnap esti kormányrendelet értelmében a színházak nézőterén minden harmadik helyen ülhet néző. Ez a rendelkezés rendkívüli intézkedéseket igényel részünkről és az Ön részéről pedig belátást és együttműködést, amit előre is köszönünk.

A Radnóti Színház nézőszámát minden előadás esetében csökkentenünk kell 79 főre (!), így azoknál az előadásoknál, amelyeknél 79 feletti a nézőszám, át kell szerveznünk a nézőink egy részét. Ebben az esetben a jegyiroda munkatársai felveszik a kapcsolatot az érintettekkel. A Radnóti Tesla Labor esetében ÉRKEZÉSI sorrendben lehet helyet foglalni, a már megváltoztatott nézőtérre. Itt is érvényes az, hogy a megengedettnél több nézőszám esetében felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

Ugyanakkor általánosan szeretnénk jelezni, mivel nem életszerű a rendelkezés, sajnos azt nem tudjunk biztosítani, hogy oda ül majd, ahová a jegye szól, ezért azt sem tudjuk vállalni, hogy az így fellépő árkülönbözetet elkérjük vagy megtérítsük Önnek. Ehhez kérjük megértését és együttműködését. Természetesen törekedni fogunk arra, hogy a megváltott jegyének helyárkategóriája szerint ültessük le.

A decemberi jegyvásárlásunknál már a rendkívüli ülésrendben tudnak majd jegyeket váltani, de jóval kevesebbet.